Virksomheder

Sæt fokus på sundheden i din virksomhed

FysioDanmark Hedensted tilbyder forskellige sundhedsfremmende ordninger, som medvirker til at holde medarbejdere sunde og raske samt nedbringe sygefraværet.

Virksomheder der gør en aktiv indsats for sundhed og trivsel på arbejdspladsen, har generelt en større medarbejdertilfredshed.  Vi har mangeårig erfaring med arbejdsmiljø og sundhedsfremmende tiltag og sammensætter gerne et forløb, der passer til din virksomhed.

Sundhedspakker

Vi udbyder sundhedspakker, som har til formål at give et samlet overblik over sundheden i virksomheden. Første step er et udviklingsmøde hvor behov, mål og dokumentationsværktøj fastlægges. Sundheds questionaire udsendes og indsamles, hvorefter konklusion og anbefalinger sammenfattes. Intervention ud fra anbefalingerne kan f.eks. være ergonomisk justering, implementering af forebyggende øvelser eller individuel undersøgelse med tilrettet program for egen træning.

In house clinic

Vores tilstedeværelse på virksomheden synliggør mulighederne for at få hjælp til at behandle smertetilstande eller fysiske problemer samt forebyggelse af samme (Evt. mulighed for finansiering via virksomhedens sundhedsordning)

Online træning

Vi tilbyder online træning, hvor medarbejderne logger på fra arbejdspladsen eller hjemmearbejdspladsen. Varighed typisk 10-15 minutter dagligt eller ugentligt med træning alle kan deltage i.

Kontakt os gerne for yderligere info og evt. uforpligtigende møde.

Janick Birkehøj
60 47 07 09