IMS akupunktur

Læs mere om IMS akunpunktur som supplement til fysioterapeutisk behandling herunder

IMS akupunktur (intra-muskulær-stimulation)

Vores fysioterapeuter har stor erfaring med  IMS-akupunktur, hvilket er en behandlingsform, hvis grundviden er baseret på kroppens anatomi, fysiologi og neurologi samt moderne smerteforståelse.

Denne type akupunktur er videnskabelig velfunderet og derfor velegnet til at implementere i vores evidensbaserede hverdag. Der indgår IKKE kinesiske og andre alternative hypoteser ift. kroppens funktion og akupunkturens effekt.

IMS-akupunktur er et effektivt værktøj, der ikke erstatter andre fysioterapeutiske behandlingskoncepter men derimod supplerer fysioterapi og træning på optimal facon. IMS-akupunktur er egnet til mange klientgrupper med stor succes – dette være sig både kroniske smerteklienter, folk med ryg- og nakkesmerter, atrose/slidgigt, whiplash, alle myofascielle smertebilleder, hovedpine, kæbeproblemer m.fl.

Behandlingen foregår ved at der stikkes tynde nåle ind i musklerne. Nålene stimulerer nervesystemet og denne stimulering medfører smertelindring, øget blodgennemstrømning og afspænding af musklerne.

Vi bruger oftest nålene, som en del af et behandlingsforløb, hvor andre behandlingsformer og træning inkluderes

Læs mere om IMS akupunktur her