Behandling af iskiassmerter

Læs mere om symptomer på og behandling af iskiassmerter herunder

Behandling af iskiassmerter

Behandling af iskiassmerter er noget, som vi har beskæftiget os med gennem flere år og vi har således stor erfaring på området. Iskias er en stor nerve, der går fra lænd og ryggen og ned gennem ballen og baglåret, og hvor den her så deler sig i nogle mindre grene og går ned i underbenet.

Det, der kendetegner iskiassmerter bedst, er det at føle en skarp smerte i baglåret. Smerterne kan stamme både fra ryggen og fra balle- og hoftemuskulaturen. Er én af disse tilfældet, er det højst sandsynligt iskias, at den er gal med.

Når du modtager behandling af iskiassmerter hos os undersøger vi først, om dine smerter stammer fra din ryg, balle eller hofte. Her fra behandler vi dig og rådgiver dig om hertil passende øvelser og træning. Vores måde at behandle dine smerter på kombineret med udførelsen af diverse øvelser både lindrer smerterne og er med til at forebygge, at smerterne skal komme igen.

Grundet vores store erfaring med behandling af iskiassmerter er vi i stand til at bedre dine smerter indenfor en overskuelig tidsramme, så kontakt os gerne hvis vi skal hjælpe dig