Klinikken

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores nye klinik i Hedensted.

Vi er en del af FysioDanmark, som er en landsdækkende kæde. Dette giver et stærkt samarbejde og kvalitetssikring i vores behandling Klinikken ligger i Hedensted og har tilknyttet gode træningsfaciliteter (Club Fitness) som kan anvendes i forbindelse med behandlingen. FysioDanmark Hedensted er en filial af FysioDanmark Horsens, som er en veletableret klinik med 13 fagligt kompetente fysioterapeuter.På klinikken vil du derfor møde dygtige fysioterapeuter, som sikrer at du får den bedst mulige undersøgelse og  behandling samt vejledning i træning, der er med til at forebygge at problemet genopstår.

På klinikken i Horsens har vi mulighed for at tilbyde yderligere specialbehandlinger ved behov. Hos os er du altid sikret professionel behandling.

Kontakt os hvis du ønsker at booke tid eller hvis du har spørgsmål

 

Klinikken er akkrediteret og lever dermed op til det nationale niveau for kvalitet på de områder, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel. I praksis består Den Danske Kvalitetsmodel af en række målsætninger for god kvalitet vedr. bl.a. patientsikkerhed, behandlingsforløb, journalisering og hygiejne, som behandlingsstedet skal leve op til.

Læs mere om Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS) her